Biosite ASSA ABLOY er markedsleder indenfor biometriske passagesystemer til byggepladser og er ID06-partner i Sverige og Norden. Vi leverer teknologibaserede løsninger, der optimerer effektiviteten, forbedre sundheden og sikkerheden og sikrer at det overholdeles på arbejdspladsen. Dette inkluderer en markedsledende EN45-certificeret trådløs brand- og evakueringsalarm udviklet til byggepladser.

Biosite ASSA ALBOY har fleksible software- og hardwareløsninger til at skræddersy en samlet løsning til passagesystemer, der opfylder de specifikke behov på enhver byggeplads, for enhver kunde.

Biosite er del af ASSA ALBOY Group, førende i verden indenfor adgangsløsninger.

Passagesystem Fordele
Biosites system er understøttet af en innovativ biometrisk algoritme, designet til fingeraftryk der også kan være af lav kvalitet, som findes på byggepladser – hvilket giver 100% nøjagtighed ved registrering. Biometriske data er en udvidelse af ID06-kortet, der er knyttet til medarbejderens ID06-profil for total kontrol.

ID06 akkrediteret og understøtter den nye ID06-standarder for kort.

En person – en profil. Biosites løsning genererer en korrekt og nøjagtig unik personprofil – for egne medarbejdere og underleverandører– så hovedentreprenører kan etablere en nøjagtig historik, med legitimationsoplysninger for alle på stedet. Det betyder, at Biosite leverer 100% nøjagtighed ved registrering

Adgang til arbejdspladsen gives først, når fingeraftrykket og ID06-kortet er kontrolleret og verificeret.

Hurtige fingeraftryksmatching på mindre end et sekund for hurtigere adgangskontrol.

Fuld integrationsevne med Biosite trådløse brand- og evakueringsalarmer.

Passagesystem Funktioner

Unik evne til at deduplikere profiler på tværs af flere arbejdspladser for at sikre overholdelse af GDPR.

Fingeraftryk kan også bruges til at spare tid og tilstedeværelse for den personaleansvarlige når der skal etableres en samlet opsummering på organisationsniveau, der er godkendt til brug som grundlag for fakturering, så den korrekte tid debiteres.

Designet til at arbejde online eller offline, via en lokal PC, synkroniseret via en sikker cloud-portal for at sikre, at data er sikkert registreret, uploadet og tilgængelig i realtid.

Virksomhedsportalen gør det muligt at ændre alle opdateringer på gruppeniveau, på alle arbejdspladser

Der kan installeres skærme flere steder på arbejdspladsen for at kommunikere sundheds- og sikkerhedsmeddelelser, samt live-monitorering, der viser vigtig information, såsom antallet af arbejdshold og underleverandører, førstehjælper, brandvagter mm. på stedet.

Kontakt os

S&G Group – +45 24 82 31 44  – info@sggroup.dk – CVR: 43841459

Jesper Løvbo
Per Kildelund
Camilla Nielsen

Administration: Kystvejen 100, Bygn. C, 5330 Munkebo
Lager: Bøjdenvej 92A, 5800 Nyborg

Operativ mobilapp

For at sikre overholdelse af ID06, giver mobilappen til iOS eller Android arbejderne mulighed for at registrere og validere deres tilstedeværelse på alle autoriserede byggepladser. Den giver effektiv personalestyring i alle faser af byggeprojektet.

Trådløs brandalarm

Biosites EN45-certificerede trådløse brand- og evakueringssystemer er udviklet til byggepladser, som en effektiv og fleksibel løsning, der kan ændres efter de skiftende behov på stedet. Den kan også integreres med Biosite passagesystem for automatiske åbning af døre og porte registrering af personale på samlingsstedet i et evakueringsscenarie.

– EN45 certificeret
– Automatisk integrationskontro
– Zoneinddeling
– Integreret førstehjælpsalarm
– Let at sætte op og omkonfigurere.

 

 

Casestudie: Betonmast introducerer ASSA ABLOY Biosite biometri

“For os er det et vigtigt sikkerhedsspørgsmål at vide, hver der bevæger sig rundt på vores byggepladser. Denne løsning er både sikker og nem at installere og administrere. Vi får også et godt grundlag for at udviklet vores processer og vores planlægning og et bedre overblik over de faktiske arbejdsgange i vores projekter.”
Marcus Garheden, administrerende direktør i Betonmast Mälardalen AB

En byggeplads i Nykvarn, syd for Stockholm, er udgangspunktet for et af de første biometriske passagesystemer i den svenske byggebranche.

Ved at anvende biometrisk teknologi fra Biosite og en unik algoritme udviklet specifikt til at læse fingeraftryk af lav kvalitet, der almindeligvis findes i branchen, kan byggefirmaet Betonmast nu sikre, at kun de rigtige personer er på stedet, stoppe ID-svindel og samtidig få nøjagtige ægte tidsdata om arbejdsgange, der muliggøre optimering af, hvordan de planlægger og kører deres projekter.

 Læs mere

Almene vilkår         Juridisk

Need more information?

For more information on Biosite ASSA ABLOY or any of our other products, you can request a call back.

Working with Biosite

We work collaboratively with our customers to provide a tailored solution; becoming trusted partners and giving them peace of mind they are in control of their sites.

Contact us